Cauta
blog
livart

Termeni şi condiţii de folosire

 1. Gresiefaianta.com.ro este un site de prezentare detinut de către SC LIV ART SRL numită în continuare şi “Livart”, oferit vizitatorilor “aşa cum este”, fără nici o garanţie, obligaţie sau răspundere faţă de utilizatorii finali sau faţă de terţi. Livart păstrează în totalitate şi în mod unilateral dreptul de a adăuga, şterge, modifica, folosi toate materialele, datele şi informaţiile conţinute la orice moment de site-ul Gresiefaianta.com.ro, inclusiv cele adăugate de utilizatorii finali sau asociate cu comportamentul lor în cadrul site-ului Livart.ro.
 2. Utilizatorul final este orice persoană care accesează orice pagină din cadrul site-ului http://www.gresiefaianta.com.ro, indiferent dacă este sau nu utilizator înregistrat.
 3. Drepturile de autor pentru acest site sunt deţinute de Livart, nici un material conţinut neputând fi reprodus integral sau parţial fără acord prealabil.
 4. Prin accesarea Gresiefaianta.com.ro, utilizatorul final se angajează să nu creeze nici o daună sancţionată ca atare de legislaţia română către Livart sau către oricare persoană fizică sau juridică.
 5. Preturile produselor de pe acest site sunt informative si pot suferi modificari neanuntate.
 6. De asemenea, imaginile sunt prezentate pe site cu titlu de exemplu, iar produsele livrate pot diferi de imagini in orice mod, datorita modificarii caracteristicilor, design-ului fara notificare prealabila de catre producatori sau de catre Livart.
 7. Acceptarea si livrarea produselor comandate online nu sunt garantate pana la convorbirea telefonica cu un operator Livart.
 8. Livart nu poate fi trasa la raspundere pentru nici un prejudiciu, de orice natura, pe care folosirea acestui site il poate aduce
 9. Aceşti Termeni şi condiţii de folosire se aplică pe termen nelimitat de la prima accesare a site-ului Livart.ro.
 10. Termenii si conditiile de folosire pot fi modificate în orice moment, fiind recomandat ca utilizatorul să verifice la fiecare accesare versiunea curentă, marcată prin « Data modificării ».
 11. Livart incearca sa-si imbunatateasca produsele si va invita sa contactati office@gresiefaianta.com.ro pentru orice probleme si imbunatatiri.

Data modificării; 05.12.2011