Cauta
blog
livart

Despre noi

Cu o experienta de 15 ani in domeniul placilor ceramice, in anul 2003 ne-am decis sa infiintam firma Liv Art. Ceea ce ne propunem, este sa aducem in casa dvs. o noua dimensiune a confortului si elegantei, exprimate prin design si materiale de cea mai buna calitate. Designul este elementul esential in amenajarea unui camin. 
Reprezentam pe piata din Romania, fabrici de renume in domeniul placilor ceramice din Spania si Italia, iar incepand cu luna iunie 2013 am inceput colaborarea cu producatorul de baterii spaniol TRES. Produsele le puteti vedea in showroom-urile Liv Art cat si pe site-ul nostru.

Dispunem de o gama variata de produse, pentru fiecare stil in parte:

  • Design and De Luxe
  • Trendy and Chic
  • Classic and Traditional
  • Contemporany and Modern
  • Projects and Outdoor

Pentru a ne imbunatati pe zi ce trece serviciile, avem un personal calificat in magazine, pentru a oferi clientilor cele mai bune variante in alegerea modelelor, design si trend. Participam anual la expozitiile internationale de ceramica pentru a va putea prezenta ultimele noutati in domeniu.

Simulari 3D:

Realizam proiecte 3D cu ajutorul programului Domus 3D personalizate si gratuite , pentru amenajarea incaperilor dumneavoastra cu produsele noastre ceramice. Proiectele se executa in 24 ore.

Designeri si arhitecti:

Oferim cataloage si instrumente de lucru pentru colaboratorii nostri. Facilitarea conditiilor de vanzare pentru clientii recomandati de arhitecti si designeri. De asemenea, incepand cu anul 2012 am creat un program de bonusare al arhitectilor si designerilor fideli.

Ne puteti gasi in Bucuresti, pe strada Valea Cascadelor nr 23, vis a vis de Dedeman si Selgros, sector 6